Як їх можна їсти: антон привільне не розуміє смаку каперсів

Ведучий передачі «Контрольна закупівля» на Першому каналі Антон Привільне постійно стикається з магазинним асортиментом, допомагаючи росіянам виявити, які продукти на полицях найякісніші. Нещодавно його увагу привернули екзотичні каперси – мариновані або солоні нераспустившиеся квіткові бутони темно-зеленого кольору, розфасовані по банках. Їх часто використовують як приправу, яка надає страві солоний, гострий і пікантний присмак, однак оцінити подібний відтінок здатні далеко не все.Как не дивно, Антон Привільне виявився в числі тих, хто з підозрою відноситься до плодів з колючого чагарнику, в той час як його колега Наталія Семеніхіна, навпаки, здатна наминати каперси прямо з баночки.

Каперси Ягода розбрату .. Як їх можна їсти? Це ж несмачно. А Наталя Семеніхіна слухає та їсть. І навіть з банки краде, та так і норовить в салат підкинути

Варто відзначити, що за кордоном до каперсів відносяться зовсім інакше, а в ряді середземноморських країн каперси і зовсім є обов’язковим інгредієнтом соусів і маринадів. Більш того, вони виступають в якості натурального продукту, який здатний підсилити смак страви, як глютамат натрію.

Примітно, що Привольнов часто міркує щодо продуктів, які пересічний споживач може придбати без особливих зусиль. Так, нещодавно телеведучий зазначив користь хурми, порадивши використовувати її замість заспокійливого.

Читайте нас в Facebook
Розповісти друзям

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

code